欢迎来到成考服务网www.jsckedu.net

您当前所在的位置: 首页 >> 成考真题 >> 成考高起专真题

2020年成考高起点英语完型填空试题一

时间:2021-01-04 11:28 来源: 江苏成考服务网 浏览量:

我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,只要大家认真练习,通过考试其实很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题一》。

I went there in 1924; no local planes in those days, so I made the trip by bus. It was a thousand kilometers, and it 1 twenty hours. I sat by a fellow about my own age, 24. He said his name was Karl Packey, 2 he told me 3 anything else.

He 4 me because he had so little to say. No opinions, no memories, no tales to 5 . Had his home, his life, the war and so on left no mark at all 6 him? It was very 7 . I was 8 when the pillows were given 9 , and I could politely try to sleep. I hoped I would never meet him again. The next time I went to Fairburn was in 1974. By 10 , of course. The president was going to “open” the new town, 11 had taken twenty-six years to be 12 . I sat next to a man of about fifty, whose face was a 13 . I guessed he had something 14 to tell me.

The face was rough, brown and 15 with age and worry. There were two old scars (伤痕) in his face. But 16 them, I saw 17 and power. I guessed he was the boss of 18 . Perhaps he hadn‘t expected the big job and hadn’t wanted it.

He had done it well, no doubt. The thing had clearly 19 him the power of decision. We started to talk…。 The next two hours were for me the most interesting, adventurous, even exciting that I remember. He kept me silent, 20 with wonder. Our plane 21 Fairburn. I 22 his hand and thanked him for making the journey so 23 . I told him my name. “The pleasure was 24 ,” he said, “I was Chief Engineer here at Fairburn until last year. I built the new town. Karl Packer is the name. Haven‘t we met before 25 ?”

1. A. took      B. spent       C. lost       D. had

2. A. but       B. still       C. yet        D. however

3. A. hardly     B. almost       C. nearly      D. mostly

4. A. disappointed B. pleased      C. excited      D. worried

5. A. say       B. speak       C. tell       D. talk

6. A. in       B. with        C. for        D. on

7. A. puzzling    B. interesting    C. exciting     D. wondering

8. A. glad      B. sorry       C. sad        D. angry

9. A. in       B. up         C. out        D. with

10. A. bus       B. land        C. air        D. sea

11. A. it       B. that        C. which       D. this

12. A. built      B. made        C. set        D. founded

13. A. book      B. mirror       C. picture      D. window

14. A. good      B. bad        C. wrong       D. old

15. A. cleaned     B. washed       C. lined       D. broken

16. A. on       B. above       C. over       D. in

17. A. success     B. sadness      C. fear       D. failure

18. A. something    B. anything      C. nothing      D. everything

19. A. taught     B. offered      C. gave       D. showed

20. A. open-mouth   B. opened-mouth   C. open-mouthed  D. opening-mouth

21. A. landed at    B. landed in     C. landed to     D. landed

22. A. hit       B. shook       C. seized      D. caught

23. A. pleasant    B. pleasure      C. pleased      D. pleasing

24. A. my       B. mine        C. me        D. I

25. A. somewhere    B. anywhere      C. nowhere      D. everywhere

参考答案:

1.A 2.A 3.A 4.A 5.C 6.D 7.A 8.A 9.C 10.C

11.C 12.A 13.A 14.B 15.C 16.C 17.A 18.A 19.A 20.C

21.A 22.B 23.A 24.B 25.A


成考二维码

想要获取完整版的2020年成考高起点英语完型填空试题一

请扫码二维码,免费领取。备注:2020年成考高起点英语完型填空试题一

【免责声明】
由于各方面情况的调整与变化,本站所提供的考试信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。江苏成考服务网(www.jsckedu.net)在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,邮箱:1373712035@qq.com,我们会及时进行处理解决。

成考二维码
热文推荐
关注我们找到志同道合的小伙伴
成考服务网

成考服务网公众号二维码

官方报名咨询专线

19825049720

投诉建议邮箱:Tsskdx@163.com

成考二维码

有问题?直接咨询老师

招生联系地址:江苏省南京市秦淮区中山东路18号7层B2B3 备案: 苏ICP备18026222号-4

特别声明:信息以江苏省考试院,自考办,助学机构为准

本站注明来源为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请与本站联系qq:2385028760