欢迎来到成考服务网www.jsckedu.net

您当前所在的位置: 首页 >> 成考真题 >> 成考高起专真题

2020年成考高起点英语完型填空试题三

时间:2021-01-04 01:15 来源: 江苏成考服务网 浏览量:

【摘要】江苏成考服务网给大家带来江苏成考高起点英语答案,当我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,大家认真练习,考试通过很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题三》。

完形填空(共15小题;每题2分,共30分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

Young Marconi had the teachers to give him lessons at home in Italy.He loved books,especially 1____ on science.He had curious mind and always wanted to prove for himself 2____ he read.

3____ day,when he was sitting by an open window,it seemed that a thousand 4____ filled his ears.“Where are they all 5____ ?”he asked himself.“And where will they go? What happens to all the words that people say?Do they 6____ in the air around the earth,7 ____ waiting for someone to pick them up?”

At once Marconi went to work.Sounds cal3 be made t0 8 ____ ,he thought,if they are given a push by electricity.If I call push a piece of wood across the waves of water.I can also 9_____ sounds through the air waves by electrical power.

A few weeks 10____ he called his mother and father up to his workroom for a 11 ____.He touched a little machine,and two floors below there was the sound of a buzz(嗡嗡声).“How did you do it?”they asked.“Your machine is 12_____ far from the sound.”

“That’s right,”he said happily.“I have just found a 13_____ to carry sound without wires.’’

Although Marconi’S father did not think the wireless sound would 14_____ be important,he gave his son some money to 15____ his work.“Father,with this money I am going to send messages round the world one day.’’

1.A.that B.those C.ones D.One

2.A.that B.what C.Things D.Books

3.A.Some B.Certain C.A D.One

4.A.noises B.voices C.sounds D.Waves

5.A.to B.along C.From D.By

6.A.fly B.float C.keep D.Stay

7.A.only B.just C.and D.So

8.A.fly B.run C.travel D.Go

9.A.push B.fly C.set D.send

10.A.before B.1ater C.past D.Ago

11.A.wonder B.surprise C.fright D.Joke

12.A.so B.such C.much D.Enough

13.A.road B.path C.way D.Mean

14. A.ever B.forever C.never D.Not

15.A.keep B.keep on C.go on D.Continue

参考答案:

1.B 2.B 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.D 10.B

11.B 12.A 13.C 14.A 15.D


成考二维码

想要获取完整版的2020年成考高起点英语完型填空试题三

请扫码二维码,免费领取。备注:2020年成考高起点英语完型填空试题三

【免责声明】
由于各方面情况的调整与变化,本站所提供的考试信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。江苏成考服务网(www.jsckedu.net)在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,邮箱:1373712035@qq.com,我们会及时进行处理解决。

成考二维码
热文推荐
关注我们找到志同道合的小伙伴
成考服务网

成考服务网公众号二维码

官方报名咨询专线

19825049720

投诉建议邮箱:Tsskdx@163.com

成考二维码

有问题?直接咨询老师

招生联系地址:江苏省南京市秦淮区中山东路18号7层B2B3 备案: 苏ICP备18026222号-4

特别声明:信息以江苏省考试院,自考办,助学机构为准

本站注明来源为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请与本站联系qq:2385028760